Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

AKTUÁLNE Rozsiahla akcia NAKA: Policajti zasahujú aj v Bödörovom Bonule!

BRATISLAVA - Policajti Národnej kriminálnej agentúry od skorých ranných hodín zasahujú na viacerých miestach Slovenska. Má ísť o policajnú akciu s krycím názvom OKO.

O zásahu informoval portál noviny.sk. Rozsiahla akcia Národnej kriminálnej agentúry má súvisieť s výstavbou cestnej infraštruktúry. Televízii to potvrdili dva zdroje z prostredia vyšetrovania. Policajti vykonávajú domové prehliadky, ale aj prehliadky firiem a nebytových priestorov. 

NAKA opäť zasahovala v kauze Dobytkár: Medzi obvinenými má byť aj Norbert Bödör!

Podľa informácií televízie zasahuje NAKA aj v rodinnej firme Bödörovcov v Bonule. Policajti v Bonule zasahovali aj v júni, kedy obvinili aj nitrianskeho podnikateľa Norberta Bödöra a neskôr ho súd vzal do väzby, v ktorej je doteraz. 

AKTUÁLNE Rozsiahla akcia NAKA:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Minister nemá informácie

Minister dopravy a výstavby Andrej Doležal nemá k zásahu Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) vo firme Bonul v súvislosti s Národnou diaľničnou spoločnosťou (NDS )žiadne informácie. Pre médiá to uviedol v stredu pred rokovaním vlády.

Minister dopravy a výstavby Andrej Doležal k zásahu NAKA (Zdroj: Jan Zemiar)

"Nechcem sa k tomu ani vyjadrovať, nie je to ani moja úloha a nechcem v žiadnom prípade špekulovať ani komentovať," poznamenal minister s tým, že to je na orgánoch činných v trestnom konaní. "Chcem povedať, že NDS bude maximálne súčinná," uzavrel minister s tým, že nechce narušovať priebeh vyšetrovania. "Ja verím polícii, verím vyšetrovateľom, budeme voči nim maximálne súčinní," dodal.

Viac o téme: RaziaNAKABonulNorber Bödör
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu