Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vodiči, POZOR! Frekventovaný úsek pri Bratislave uzavrú: Obchádzka sa odvíja od diaľničnej známky

Ilustračné foto. Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto. (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

BRATISLAVA - Cestu I/63 medzi obcou Rovinka a bratislavskou mestskou časťou Podunajské Biskupice pre práce na výstavbe bratislavského nultého obchvatu od piatka 22.00 h úplne uzavrú. Obmedzenie potrvá do stredy (16. 9.) 4.00 h. Úsek bude možné obísť po vyznačených obchádzkových trasách.

Upozorňuje na to Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave. Hlavný zhotoviteľ obchvatu - spoločnosť D4R7 Construction, na svojom webe spresňuje, že uzávera cesty bude v mieste križovatky Rovinka.

Rozdielne obchádzkové trasy

Obchádzková trasa v smere do Bratislavy povedie pre nákladné vozidlá a vozidlá s platnou diaľničnou známkou po rýchlostnej ceste R7 a diaľnici D4 v smere do Bratislavy.

Vodiči, POZOR! Frekventovaný úsek
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj)

Pre osobné vozidlá bez platnej diaľničnej známky je možná obchádzková trasa po ceste Košariská na nový obchvat Mosta pri Bratislave a následne po ulici Odeská v smere do Bratislavy.

Obchádzková trasa v smere z Bratislavy povedie pre nákladné vozidlá a vozidlá s platnou diaľničnou známkou po diaľnici D4 a rýchlostnej ceste R7 v smere Dunajská Lužná/Rovinka.

"Pre osobné vozidlá bez platnej diaľničnej známky je možná po ceste Odeská na nový obchvat Mosta pri Bratislave a následne po ulici Košariská v smere Dunajská Lužná a Rovinka," spresnila D4R7 Construction.

Projekt bratislavského nultého obchvatu zahŕňa stavbu 27 kilometrov dlhého diaľničného úseku D4 medzi Jarovcami a Račou a približne 32 kilometrov dlhého úseku rýchlostnej cesty R7 medzi Prievozom a Holicami.

Viac o téme: UzavretieBratislavaRovinkaPodujanské Biskupice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu