Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Situácia s KORONAVÍRUSOM vo Vranove sa zhoršuje: Mesto zvoláva krízový štáb

Primátor Vranova nad Topľou Ján Ragan Zobraziť galériu (2)
Primátor Vranova nad Topľou Ján Ragan (Zdroj: YouTube/Vranov nad Topľou)

VRANOV NAD TOPĽOU – V súvislosti s výskytom ochorenia COVID-19 v marginalizovanej skupine obyvateľstva v meste Vranov nad Topľou zvoláva primátor Ján Ragan na pondelok 24. augusta stretnutie rozšíreného krízového štábu mesta. Vyplýva to z informácií, ktoré samospráva zverejnila na svojom webovom sídle po zasadnutí mestského krízového štábu v sobotu 22. augusta.

Ako mesto informuje, ďalšími opatreniami má byť zvýšené monitorovanie lokality príslušníkmi mestskej polície a občianskymi hliadkami, plošná dezinfekcia bytového domu, v ktorom sa infikovaní nachádzajú, a tiež distribúcia ochranných tvárových rúšok a dezinfekčných prostriedkov medzi obyvateľov tohto bytového domu.

"Tieto opatrenia mesto prijalo po konzultácii s pracovníkmi Regionálneho úradu verejného zdravotníctva vo Vranove nad Topľou," uzavrelo mesto. Ako vyplýva zo zverejnených informácií, pozitívne testovaných pacientov na nový koronavírus s trvalým pobytom v okrese Vranov nad Topľou je 61 vrátane jedného prípadu, ktorý pribudol v sobotu.

Viac o téme: Krízový štábVranov nad TopľouKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu