Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smutné zistenia o tragédii pri Piešťanoch: V aute smrti sa viezli tri deti a ich matky, jedna zahynula

Vážnu dopravnú nehodu neprežila jedna osoba, štyri sa zranili Zobraziť galériu (5)
Vážnu dopravnú nehodu neprežila jedna osoba, štyri sa zranili (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

PIEŠŤANY - Všetky záchranné zložky smerovali v sobotu k vážnej dopravnej nehode, ktorá sa odohrala v okrese Piešťany. O zásahu informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru. Bolo známe, že udalosť neprežila jedna osoba. Aj ďalšie zistenia sú mimoriadne smutné.

Tragédii, ku ktorej došlo okolo pol desiatej ráno na ceste medzi Krakovanmi Očkovom, mala predchádzať kolízia dvoch vozidiel.

Vážnu dopravnú nehodu neprežila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

"Vodička Renaultu Thália sa pravdepodobne snažila vyhnúť oproti idúcemu autu, ktoré predbiehalo Jeep a bolo v jej jazdnom pruhu. V dôsledku vzniknutej kolízie došlo k čelnej zrážke s Jeepom," opísala polícia.

Onedlho by oslávila narodeniny

Hasiči jednu osobu z vozidla vyslobodzovali hydraulickým náradím, neskôr ju resuscitovali. Svojim zraneniam však na mieste podľahla. Išlo o o ženu, ktorá sedela na sedadle spolujazdca. Onedlho by oslávila štyridsiate narodeniny, no domov sa už nevráti. 

Vážnu dopravnú nehodu neprežila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

Zasahovali aj leteckí záchranári

Ostatné štyri osoby utrpeli zranenia rôzneho rozsahu. Išlo o vodičku a tri deti. V aute totiž sedeli matky a ich ratolesti. Podľa predbežných informácií, ktoré zverejnila polícia, je osemročný syn zosnulej ťažko zranený.

Jedenásťročný chlapec, syn vodičky, utrpel taktiež vážne zranenia. Jej šesťročná dcérka by mala byť zranená ľahko. Samotná vodička je vo vážnom stave. Pri nehode zasahoval aj vrtuľník.

Vážnu dopravnú nehodu neprežila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

"Jedna maloletá osoba bola do nemocnice prevezená záchranárskym vrtuľníkom. Hasiči na mieste poskytovali predlekársku prvú pomoc a na havarovaných vozidlách momentálne vykonávajú protipožiarne opatrenia. Zasahujú profesionáli z Piešťan a dobrovoľní hasiči z obce Pobedim," odznelo v prvotnom vyjadrení hasičov.

Presnejšie okolnosti a príčina nehody sú však naďalej predmetom skúmania, udalosť na mieste prevzal vyšetrovateľ. Polícia prizvala aj znalca. 

Boli ste svedkom tragédie? Kontaktujte políciu

Ochrancovia zákona hľadajú svedkov tejto tragickej udalosti. "Žiadame svedkov, ktorí nehodu videli a vodiča, ktorý predbiehal Jeep, aby sa prihlásili," odkázali. Kontaktovať ich môžete priamo na linku 158 alebo do súkromnej správy na Polícia SR - Trnavský kraj. Cesta  II/504 je aktuálne plne prejazdná. 

Viac o téme: NehodaTragédiaSmrťOstrov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu