Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zásah v centre Bratislavy: Šokujúce VIDEO! Muž už ležal na zemi... Nekop ho, točia to, kričal policajt

V centre mesta ľudí ohrozoval ozbrojený muž, polícia ho spacifikovala Zobraziť galériu (2)
V centre mesta ľudí ohrozoval ozbrojený muž, polícia ho spacifikovala (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Na sociálnej sieti sa zároveň šíri video, kde vidieť, ako policajti kopú podozrivého na zemi do hlavy. Na videu počuť, ako jeden z príslušníkov upozorňuje kolegu, aby podozrivého nekopal, lebo ich nakrúcajú na video.

Zásah začali policajti potom, ako prijali krátko popoludní oznámenie o neznámom mužovi, ktorý sa po Prepoštskej ulici pohybuje s nožom v ruke. Muža vyzvali, aby upustil od svojho konania, na čo páchateľ nereagoval.

Muž ohrozoval ľudí v Bratislave nožom! Polícia opäť terčom kritiky: Na ZÁBEROCH vidno kopance do hlavy

Okrem toho sa v jeho blízkosti nachádzali dve tašky s neznámym obsahom, ktoré boli neskôr preverené pyrotechnikmi s negatívnym výsledkom. Počas zásahu nebol okrem samotného páchateľa nikto zranený.

Nekop ho, točia to!

V závere videa, po tom, ako muža spacifikovali a leží na zemi, vdino, ako jeden zo zasahujúcich policajtov kope muža do hlavy. Druhý naňho kričí, aby ho prestal kopať, lebo to točia na kamery. 

V centre mesta ľudí
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Z medializovaného videa sa nedá presne vyhodnotiť, či bol alebo nebol zákrok policajtov adekvátny. Momentálne ich nadriadený vyhodnocuje zákrok z kamerových záznamov, ktoré mali policajti na uniformách. Zákrokom sa bude zaoberať Odbor kontroly Prezídia PZ. Je potrebné si však uvedomiť, že ten muž mal batoh a policajti museli pracovať s tou verziou, že v ňom môže mať výbušninu. Okrem toho kričal "Alah agbar". Preto bolo nasadených toľko policajtov a použité donucovacie prostriedky," uviedla viceprezidentka Jana Maškarová.

Exkluzívne zábery zo zásahu policajtov v Bratislave. Dnes na obed v centre Starého mesta útočil 43 ročný Michal T.

Uverejnil používateľ URSULINI Streda 8. júla 2020

Zásah začali policajti potom, ako prijali krátko po poludní oznámenie o neznámom mužovi, ktorý sa po Prepoštskej ulici pohybuje s nožom v ruke. Muža vyzvali, aby upustil od svojho konania, na čo páchateľ nereagoval. Okrem toho sa v jeho blízkosti nachádzali dve tašky s neznámym obsahom, ktoré boli neskôr preverené pyrotechnikmi s negatívnym výsledkom. Počas zásahu nebol okrem samotného páchateľa nikto zranený.

Viac o téme: NôžKopanecPolícia BratislavaZásah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu