Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Nechcené šteniatka: Vďaka Novému Času si našli domov za štyri hodiny!

Šteniatka našli domov. Zobraziť galériu (5)
Šteniatka našli domov.

BRATISLAVA - Dobrí ľudia ešte žijú! Osud šteniatok, ktoré sa ocitli cez Vianoce v útulku, im nebol ľahostajný! Po uverejnení článku o ich krutom osude v Novom Čase sa telefón na dispečingu Slobody zvierat nezastavil. „Nepotrebné“ psíky majú svoj nový domov doslova za pár hodín. Také niečo v bratislavskom útulku na Poliankach ešte nezažili!

Počas vianočných sviatkov sa v útulku Slobody zvierat ocitlo až tridsať psíkov. Niektoré boli podvyživené a mali na tele znaky násilia. V sobotu ráno si o ich krutom osude prečítali čitatelia Nového Času a rozhodli sa konať. „Telefón vyzváňal v jednom kuse. Od 8.00 do 12.00 hod. sme umiestnili desať šteniatok. Do večera si dobrí ludia odniesli ďalších sedemnásť psov starších ako pol roka,“ povedal Juraj Eliáš zo Slobody zvierat. Dodal, že taký adopčný boom ešte nezažil, aj keď tam pracuje už deväť rokov. „Dispečerka nestíhala vypisovať prepúšťacie papiere. Ľudia si po Vianociach urobili Vianoce - a aj nám. Ďakujeme za to Novému Času,“ uzavrel Eliáš. Aj napriek skvelému adopčnému úspechu v Slobode zvierat na Poliankach čaká na umiestnenie ešte asi 150 psov. Čo takto vstúpiť do nového roka s najlepším priateľom?!
 
Nechcené šteniatka: Vďaka Novému
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nový Čas)
„Šteniatko je hravé, veselé a prítulné. Adoptovali sme ho pre otcovu kolegyňu Blanku Meszárošovú (43) na juh Slovenska,“ prezradil Dano Gašparík (14).
Nechcené šteniatka: Vďaka Novému
Zobraziť galériu (5)
Katarína Koledzai z Ivanky pri Dunaji si v sobotu odviezla sučku vlčiaka Remu. „Je veľmi milá a priateľská,“ povedala Katarína.
Nechcené šteniatka: Vďaka Novému
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nový Čas)
Sučku vlčiaka Ronu prichýlil pod svoju strechu párik Andrej Kivarot (20) a Janka Michalčíková (18) z Bratislavy. „Psík spáva s nami v posteli. Kŕmime ho piškótami a mliekom,“ povedal Andrej.
Nechcené šteniatka: Vďaka Novému
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Nový Čas)
Iveta Nagyová (29) z Bernolákova sa stala majiteľkou šteniatka Ronyho. Na snímke je dcéra Ivona (10). „V ten deň, keď nám uhynul psík, sme si v Novom Čase prečítali o šteniatkach z útulku. Dcérka ho dostala na meniny,“ teší sa I. Nagyová.





Do redakcie sme počas víkendu dostali vyše 50 mailov z celého Slovenska so žiadosťami o adopciu psíkov. Ak máte záujem o štvornohého priateľa, kontaktujte Slobodu zvierat 02/16 187
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu