Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hororové VIDEO z Bratislavy: Predajňa áut v plameňoch, obrovské škody! Podpaľača dolapili aj vďaka odmene

Majiteľ predajne áut, ktorému podpálili tri vozidlá, zverejnil video, na ktorom je zachytený páchateľ. Zobraziť galériu (16)
Majiteľ predajne áut, ktorému podpálili tri vozidlá, zverejnil video, na ktorom je zachytený páchateľ. (Zdroj: FB/HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov)

BRATISLAVA – Hasiči pred 6.30 h hasili požiar na Panónskej ulici v Bratislave pred predajňou áut. Požiar si nevyžiadal žiadne zranené osoby. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

"Po príchode na miesto začali hasiči s likvidáciou požiaru troch vozidiel, ktoré boli zachvátené plameňom. Vplyvom sálavého tepla došlo k poškodeniu štvrtého automobilu," spresnila Farkasová s tým, že zásah hasičov trval približne hodinu.

Ranný požiar áut v
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

Pretože spôsobená škoda sa vyšplhala na 200.000 eur, na miesto podľa Farkasovej vyslali zisťovateľa príčin vzniku požiarov z Požiarnotechnického a expertízneho ústavu (PTEÚ) Ministerstva vnútra (MV) SR.

Ranný požiar áut v
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Facebook/Hasičský a záchranný útvar hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy)

 

Video z inkriminovaného incidentu zverejnila skupina HAKA. Podľa nej muž autá podpálil 26.5.2020 v čase 5:10. Páchateľ suverénne zaparkoval svoje auto octáviu pred faceliftom, na ktorej boli náhodene EČV z Karoqa (BL856ZA). Majiteľ firmy TODOS za informácie vedúce k zisteniu páchateľa ponúka 3000 EUR.

Krátko pred obedom informovala HAKA, že dolapili páchateľa na moste Lafranconi. Polícia ho následne zatkla a previezla na výsluch.

Dolapenie páchateľa (Zdroj: Haka)

 

 

Viac o téme: ŠkodaAutáPožiarHasičiBratislavaPanónska ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu