Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čas hororovej nehody pri Trenčíne preukáže až pitva: FOTO len pre silné žalúdky, smrť si vzala Mareka (†19)

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR, E.F.)

TRENČIANSKE MITICE - Život píše rôzne príbehy. Žiaľ, nie každý má šťastný koniec. Tragédiou skončila aj jazda len 19-ročného Mareka, ktorý havaroval v katastri obce Trenčianske Mitice. Náraz do stromu a oplotenia rodinného domu mal fatálne následky. Pohľad na fotografie z miesta nešťastia je len pre silné žalúdky.

Doteraz nie je známe, čo sa pod nehodu vôbec podpísalo. Blízki mladého muža sa v komentároch na sociálnej sieti zhodujú, že Marek nepatril k tým, čo radi dupli na plyn. No definitívne závery prinesie až ďalšie policajné vyšetrovanie. 

Isté je, že nešťastie zlomilo srdcia mnohých. "Čo mi drahé bolo, Boh mi vzal. Budem ťa milovať do konca života synček môj," zneli bolestivé slová matky, ktoré napísala k fotke svojho syna, ktorý sa už domov nikdy nevráti.

Čas hororovej nehody pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Zdemolované auto, ktoré si nikto nevšimol?!

K tragédii došlo v noci z pondelka na utorok na ceste I/9 v katastri už spomínaných Trenčianskych Mitíc v okrese Trenčín. Desivé je, že havarované vozidlo si podľa všetkého spočiatku nikto nevšimol. Polícia zatiaľ nešpecifikovala ani presný čas, kedy došlo k udalosti.

"V čase medzi 22.40 hod. dňa 18. mája a 05.30 hod. dňa 19. mája došlo na ceste I/9 v k.o. Trenčianske Mitice k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej zbytočne vyhasol život mladého, iba 19-ročného vodiča," informovali na svojej facebookovej stránke.

Desivá nehoda v katastri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Doterajšie zistenia hovoria o tom, že vodič BMW mal smerovať od Bánoviec nad Bebravou na Trenčín. V tiahlej pravotočivej zákrute z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru. Skončil mimo cesty, kde narazil do stromu a oplotenia rodinného domu. Vozidlo ostalo po nárazoch prevrátené na ľavom boku.

Čaká sa na výsledky pitvy

Súdna pitva preukáže, či sa Marek pred jazdou posilnil alkoholom alebo inými omamnými látkami. Upresní aj čas, kedy presne k havárii došlo. Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava.

Desivá nehoda v katastri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

"Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. V predmetnej veci trenčianski dopravní policajti už začali trestné stíhanie, a to vo veci prečinu usmrtenie," doplnila polícia.

Viac o téme: NehodaTragédiaTrenčianske Mitice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu