Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krajčiho šokujúce VIDEO z minulosti: Reči o okultizme a VÁŠNIVÉ opisovanie náboženského zážitku

Marek Krajčí
Marek Krajčí (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Je ministrom zdravotníctva vo vláde Igora Matoviča len niekoľko mesiacov a na povrch sa dostávajú už ďalšie prekvapujúce materiály. Marek Krajčí sa netají, že je presvedčeným kresťanom, ktorý verí v boha a veci s tým súvisiace. Video, ktoré sa však v týchto dňoch šíri sociálnymi sieťami doslova berie dych z úst.

Marek Krajčí hovorí o zážitku minulosti (Zdroj: Facebook/L.D.)

Krajčí na spomínanom videu totiž popisuje počas istej prednášky priam vzrušujúci zážitok, počas ktorého mali "vyslobodiť" svojho brata z područia neslobody. "Modlili sme sa za jedného konkrétneho brata, ktorý tam bol a zistili sme, že mal dočinenia niečo s okultizmom, cítil sa poviazaný, keď sme sa začali modliť za napĺnenie Duchom svätým," hovorí Krajčí.


Náboženská objednávka od Krajčiho: Voličom sa chcel zapáčiť v bledom rúchu cez PR článok


Modlitba a následná seánsa ako z filmu

Nad tým, čo hneď na to začal opisovať Krajčí však ostáva rozum stáť. "Tak sme sa začali modliť zaňho k Bohu, nech ho Boh oslobodí. Zrazu prišla situácia, že padol dozadu so slovami 'Chalani, ja som slobodný' a keď sa to stalo, tak tam prišiel Duch svätý, ale to bolo ozaj ako vánok a on normálne previal tým humnom. Pocítil som to fyzicky ako vytrženie, ale išlo to dole od nôh ako bublotajúca voda až hore. Otvoril som ústa a rieka sa začala valiť ústami a vedel som že chválim Boha. Začali sa zo mňa vylievať všelijaké jazyky, nevedel som to ovládať, ale vedel som, že som chválil Boha," popisuje náboženský zážitok Krajčí vo videu.

Viac o téme: Marek Krajčí
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu