Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalšie detaily ohavného prípadu z Handlovej sú známe: Osudná rana do krku susedke a skok z balkóna

Prípadom sa zaoberá polícia. Zobraziť galériu (2)
Prípadom sa zaoberá polícia. (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

HANDLOVÁ - Trenčianska polícia vo štvrtok na sociálnej sieti zverejnila správu o brutálnom čine v Handlovej. Detaily zostali nezodpovedané, oficiálne nebolo známe ani to, čo sa vlastne stalo. Ochrancovia zákona viac informácií sľubovali v priebehu piatka. Slovo dodržali.

V jednom z bytových domov v Handlovej došlo ku krvavému zločinu. Výsledkom sú napokon až dva vyhasnuté životy. Čo sa vlastne stalo?

Polícia opísala, že pred dverami jedného z bytov mal 15-ročný chlapec z doposiaľ presne nezistených príčin spôsobiť svojej 45-ročnej susedke jedno bodno-rezné zranenie. Viac nebolo treba. Napadnutá, bohužiaľ, na mieste zomrela. 

Horor v Handlovej! Hádku matky so synom narušila susedka: Tínedžer ju mal zabiť a vyskočiť z okna

Televízia Markíza ešte včera priniesla správu, že žena do bytu smerovala, keďže počula hádku. Údajne sa prišla opýtať, čo sa deje. Vyhrotená situácia mala nastať medzi matkou a synom. Napokon sa skončila smrťou susedy.

Ilustračná foto.
Zobraziť galériu (2)
Ilustračná foto.  (Zdroj: Getty Images)

Skok z balkóna

Podľa ďalších zistení polície potom stredoškolákove kroky smerovali naspäť do bytu. Krátko po incidente mal vyskočiť z balkóna von pred bytový dom. Ujali sa ho záchranári, no v nemocnici zraneniam, pod ktoré sa podpísal pád, napokon podľahol. 

"Krajský vyšetrovateľ z Trenčína začal trestné stíhanie za obzvlášť závažný zločin vraždy a zločin zabitia," dodala polícia s tým, že dané veci sú aj naďalej v štádiu vyšetrovania. Vo vyjadrení polície sa tretia osoba nespomína. 

Tragédia, ktorá otriasla mestom

K mrazivému nešťastiu sa vyjadrili aj zástupcovia mesta Handlová. Na sociálnej sieti vyslovili za všetkých úprimnú sústrasť. "Mesto Handlová zažilo dnes tragédiu, ktorá sa hlboko dotkla vedenia a zamestnancov mesta," uviedli.

"Nech už bol dôvod tragédie akýkoľvek, v týchto chvíľach vyjadrime spolu solidaritu pozostalým," napísali ďalej v príspevku. Verejnosť požiadali o zdržanlivosť vo vyjadreniach, keďže tragédia je stále v rukách kriminalistov.

Viac o téme: TragédiaVraždaHandlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu