Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tragická dopravná nehoda pri Čečejovciach: Jedna osoba zomrela, druhá bojuje o život

Tragická dopravná nehoda v katastri obce Čečejovce v okrese Košice
Tragická dopravná nehoda v katastri obce Čečejovce v okrese Košice (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Košický kraj)

KOŠICE – Pri piatkovej tragickej dopravnej nehode v katastri obce Čečejovce v okrese Košice-okolie na mieste podľahla zraneniam jedna osoba. Informovala o tom Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Podľa jej slov osobné auto zatiaľ z nezistených príčin skončilo mimo cesty, pričom narazilo do stromu. „V tom čase sa vo vozidle nachádzali dvaja účastníci. Jedna osoba svojim zraneniam na mieste podľahla, druhá je prevážaná posádkou Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby do nemocnice,“ uviedla. Hasiči vyslobodili osoby z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru.

Na mieste udalosti zasahujú hasiči z Moldavy nad Bodvou. Ako na sociálnej sieti spresnila košická krajská polícia, k nehode došlo v piatok okolo 11.30 h medzi obcami Mokrance a Buzica a na mieste sú všetky záchranné zložky. Dopravní policajti dokumentujú miesto udalosti. „Príslušníci Policajného zboru usmerňujú cestnú premávku a odkláňajú dopravu od obce Buzica smerom na Čečejovce,“ informuje.

Viac o téme: NehodaKošiceČečejovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu