Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

FOTO Záchranári v plnej pohotovosti: Pri nehode neďaleko Pliešoviec sa zranili tri osoby

Pri nehode neďaleko Pliešoviec sa zranili tri osoby
Pri nehode neďaleko Pliešoviec sa zranili tri osoby (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

PLIEŠOVCE - Zranenia rôzneho rozsahu utrpeli tri osoby počas dopravnej nehody, ktorá sa stala vo štvrtok v katastri obce Pliešovce v okrese Zvolen. O nehode informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

„Pri nehode došlo k zrážke dvoch osobných motorových vozidiel, pričom jedno z nich zostalo po náraze prevrátené na boku. Hasiči vyslobodili jednu zranenú osobu z havarovaného auta pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru,“ konkretizovala Križanová. Dodala, že na mieste udalosti zasahuje aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby.

Podľa hovorkyne leteckých záchranárov Zuzany Hopjakovej bol na miesto udalosti vyslaný záchranársky vrtuľník z Banskej Bystrice. „Na mieste si posádka prevzala do svojej starostlivosti muža, ktorý nárazom utrpel vážne poranenie hlavy. Na umelej pľúcnej ventilácii bol v kritickom stave letecky transportovaný do Fakultnej nemocnice F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici,“ uviedla.

Viac o téme: NehodaZáchranáriPliešovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu