Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Tragédia v Kysuckom Novom Meste: 33-ročnej cyklistke nepomohli už ani leteckí záchranári

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO - Leteckí záchranári zo Žiliny leteli v utorok popoludní do Kysuckého Nového Mesta na pomoc vážne zranenej 33-ročnej cyklistke. Informovala o tom hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) ATE Zuzana Hopjaková.

Doplnila, že leteckí záchranári pristáli na futbalovom ihrisku, kde pozemní záchranári doviezli vážne zranenú cyklistku z dopravnej nehody.

Po dopravnej nehode zahynula
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ v Žiline)

"Žena utrpela rozsiahle poranenie hlavy. Záchranári vynaložili maximálne úsilie na jej záchranu. Žiaľ, zranenia, ktoré utrpela, boli také rozsiahle, že jej už nedokázali pomôcť a lekár musel skonštatovať úmrtie. Záchranársky vrtuľník sa vrátil späť na základňu bez pacientky," dodala Hopjaková.

Po dopravnej nehode zahynula
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ v Žiline)

Podľa hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radka Moravčíka došlo k dopravnej nehode na ceste tretej triedy v Kysuckom Novom Meste. "Na základe doteraz vykonaného šetrenia viedol 29-ročný vodič nákladné motorové vozidlo Volvo v smere od obce Nesluša v okrese Kysucké Nové Mesto. Následne mu z doposiaľ presne nezistených príčin do pravej zadnej časti vozidla narazila 33-ročná cyklistka. Pri dopravnej nehode utrpela cyklistka zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice podľahla. Alkohol u vodiča vykonanou dychovou skúškou nezistili. U nebohej cyklistky bude vykonaná pitva," dodal Moravčík.

Viac o téme: SmrťCyklistaZrážkaDopravná nehodaLeteckí záchranáriKysucké Nové Mesto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu