Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

KORONAVÍRUS Bývalý a súčasný premiér vo víre darčekov: Špeciálne rúško aj tričko „z Košicoch“

Peter Pellegrini a Igor Matovič sa tešia novým darčekom. Zobraziť galériu (3)
Peter Pellegrini a Igor Matovič sa tešia novým darčekom. (Zdroj: TASR -Jaroslav Novák, Facebook/Igor Matovic)

BRATISLAVA - Koronavírus je síce aktuálnou hrozbou, no bývalý predseda vlády a ten súčasný sa snažia pozitívne myslieť aj v týchto časoch a výdatne im s tým pomáhajú aj darčeky od ich priaznivcov. Bývalý a súčasný premiér totiž dostali veci, ktoré priamo, ale aj nepriamo súvisia s aktuálnou krízou.

Špeciálne rúško

Bývalý predseda vlády a súčasný podpredseda parlamentu Peter Pellegrini zo Smeru sa už včera v národnej rade nechal zvečniť s rúškom na tvári. Na tom by v súčasnej situácii nebolo nič nezvyčajné, keďže rúško nosia takmer všetci. V tomto prípade však ide o špeciálne rúško pre Pellegriniho.

KORONAVÍRUS Bývalý a súčasný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR -Jaroslav Novák)

"Ďakujem za milý darček s mojimi iniciálami," napísal s touto fotografiou na sociálnej sieti status Pellegrini. Pri bližšom pohľade na fotografiu možno skutočne pozorovať vyšité iniciály bývalého premiéra na pravej hornej strane vonkajšej strany rúška.

Matovičova tradčiná fráza na tričku

Súčasný premiér tiež neobišiel na lačno. Jeho priaznivci mu až z ďalekého východu poslali tiež špeciálny darček, no s ochranou tváre už tak nesúvisí. Ide totiž o tričko, no odkaz na hrudi je pomerne jasný a pre priaznivcov súčasného premiéra pomerne jasne čitateľný.

KORONAVÍRUS Bývalý a súčasný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Igor Matovič)

Matovič sa s týmto darčekom rovnako pochválil na sociálnej sieti a pripomenul aj odkaz, ktorý s novým tričkom prišiel. "Dostal som práve v pošte triko z Košicoch so stručným odkazom “Ahoj Igor, hejty si nevšímaj. Stojíme pri tebe a veríme, že #DobreBude!” ... dík moc," poďakoval predseda vlády za OĽaNO.

Viac o téme: DarčekyIgor MatovičPeter Pellegrini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu