Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Krčma v Nadliciach: Veľké pivo za 10 Sk a borovička za 7 korún!

"U nás kúpite veľké pivo za desať korún," ukazuje v Hostinci u dvoch bratov krčmárka Katarína Manová (40).

NADLICE - Doslova krčmovým rajom na Slovensku je dedinka Nadlice pri Partizánskom.

Štamgasti si nemôžu vynachváliť, že veľké pivo tu stojí neskutočných 10 korún, za deci kofoly zaplatíte 2,50 Sk, za poldeci dáte iba 7 - 9 korún. Tieto ceny sú výsledkom trucovania dvoch majiteľov hostincov, ktorí sa snažia odlákať zákazníkov konkurencii.

V dedinke s vyše 600 obyvateľmi majú iba dve krčmy - Hostinec u dvoch bratov a Piváreň. Tretia s nimi nedokázala držať krok a skrachovala. Majitelia krčiem Ľubomír Šmatlák a Ľubomír Kováčik zaviedli približne rovnaké ceny. Navyše, keď jeden zistí, že druhý ceny znížil, zníži aj tie svoje!

"Hostinec som otvoril pred dvoma rokmi. Kováčik tu už krčmu mal. Začínal som s 13 korunami za pivo, ale ceny sme stále znižovali raz on, raz ja. Kováčik je strašne tvrdohlavý, nechce ich zdvihnúť hore a ani ja neustúpim. Tak sme sa dopracovali k takýmto cenám. Za čo nakúpim, za to aj predám. Peniaze mi zarába hlavne hrací automat," smeje sa Ľubomír Šmatlák, ktorý vlastní aj krčmu v susednej dedine. Tam už má ceny také, aké majú byť.

"Krčmy sú od seba vzdialené iba 200 metrov a celý deň sú pre nízke ceny plné štamgastov," povedal synovec Ľubomíra Kováčika Ondrej. "Dokonca si do Nadlíc zvykli chodiť aj ľudia zo susedných obcí a miest," dodal.

Z konkurenčného boja zatiaľ najviac ťažia práve zákazníci, ktorí si nízke ceny nevedia vynachváliť. "Nikde inde nie sú také krčmy, iba tu," teší sa Nadličan Džefo. "Naša dedinka, to je raj," mädlí si ruky aj jeho kamarát Lolo.

Neuveriteľné ceny v Nadliciach

Hostinec u dvoch bratov Piváreň
Veľké pivo 10 10 Sk 10 Sk
Veľké pivo 12 12 Sk 15 Sk
Borovička 0,05 l 8 Sk 7 Sk
Koňak, vodka, gin 8 Sk 9 Sk
Kofola, malinovka 0,1 l 2,50 Sk 2,50 Sk
Vinea 2,50 Sk 3 Sk

Viete o ešte lacnejšej krčme? Podeľte sa aj s ostatnými čitateľmi! Napíšte nám na tip@novycas.sk alebo volajte na t. č. 0918 620 001.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu