Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

V Bojniciach hľadajú úchylného chlapíka - atléta

Našej čitateľke sa podarilo zachytiť úchylného muža len odzadu.
Našej čitateľke sa podarilo zachytiť úchylného muža len odzadu.

BOJNICE - Ženy v Bojniciach majú strach! Už niekoľko mesiacov sa pred ich zrakmi na verejnosti obnažuje úchylák s vyšportovanou postavou. S nahým exhibicionistom si nevedia poradiť ani policajti, ktorí sa ho márne snažia dolapiť.

"Pred dvoma dňami sme ho naháňali, ale utiekol nám," smutne poznamenáva náčelník polície v Bojniciach Robert Majda. "Je to výborný atlét, ktorý pri naháňačke bez problémov preskakuje cez ploty záhrad. Je veľmi ťažké ho chytiť." Na úchylného muža nasadili aj policajné agentky v civile, ale len čo sa k nemu dostali bližšie a pokúsili sa ho zatknúť, sadol na bicykel a ušiel im. Robert Majda tvrdí, že počas letnej sezóny sa objavoval častejšie. Teraz sú stretnutia s ním zriedkavejšie, čo je zrejme dané chladným a nevľúdnym počasím.

Pred niekoľkými dňami sa "pošťastilo" stretnúť s ním Bratislavčanke Lucii (30), ktorá bola v Bojniciach na liečení. Zakričal na ňu zozadu, a keď sa otočila, vystavil jej na obdiv svoju mužnú krásu. Tvár mal zamaskovanú slnečnými okuliarmi a čiapkou so šiltom. Lucia sa napodiv nezľakla, ale pohotovo sa ho opýtala, či mu nie je zima. "Potom som si uvedomila, že som sama a mohlo by sa mi niečo stať. V ruke som však držala fotoaparát, tak som sa ho opýtala, či si ho môžem odfotiť," dodala smelá žena. Nahý mladý muž zjavne nestál o publicitu a zobral nohy na plecia. Lucii sa preto podarilo zachytiť len zadnú časť jeho tela. Nie je vám povedomá?

Viete viac?!
Máte informácie, ktoré by mohli viesť k dolapeniu atléta - úchyláka? Píšte! tip@novycas.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu