Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Hasiči vykonávali testovanie osôb na viacerých miestach

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Prezídium HaZZ)

TRENČÍN - Hasiči vykonávali testovanie osôb s podozrením na ochorenie COVID-19 na viacerých miestach. Informovala o tom Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

"Posádka hasičskej záchrannej služby v Trenčíne testovala repatriantov v KLÚ Arco v Trenčianskych Tepliciach. Pre potreby odberu vzoriek dnes príslušníci z Okresného riaditeľstva (OR) HaZZ v Trenčíne postavili dva provizórne stany - jeden v areáli Regionálneho úradu verejného zdravotníctva (RÚVZ) Trenčín, druhý pred fakultnou nemocnicou s poliklinikou," uviedla Farkasová.

V odbere vzoriek podľa Farkasovej pokračovala aj posádka Horskej záchrannej služby (HZS) z Banskej Bystrice, a to v Centre účelových zariadení Smrekovec na Donovaloch a v Kúpeľno-rehabilitačnom ústave Bystrá v Liptovskom Jáne. "V karanténnom zariadení na Donovaloch sa uskutočnili okrem testovania aj pravidelné dezinfekčné práce," priblížila Farkasová. Dodala, že HZS v Žiline odoberala vzorky v areáli RÚVZ a tiež na sídlisku Žilina-Hájik a hasiči z hasičskej záchrannej služby v Trnave testovali repatriantov v rekreačnom zariadení Signál Piešťany.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku. 

Viac o téme: TestovanieHasičiKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu