Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prečo Marianne zlyhalo srdce?

Marianne K. († 25) náhle zlyhalo srdce.
Marianne K. († 25) náhle zlyhalo srdce. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Čerstvý vdovec Rastislav K. (28) z Košíc prežíva nesmierne muky. Jeho manželka Marianna († 25) zomrela priamo na stole liečiteľa. Prečo jej počas masáže náhle zlyhalo srdce, považuje manžel za záhadu.

„Stále presne neviem, čo sa stalo a prečo musela zomrieť. Sú to otázky, na ktoré v tejto chvíli nepoznám odpoveď,“ povedal smutne manžel mladej ženy, ktorú s opuchmi nôh minulý týždeň prijali v košickej nemocnici na internú kliniku. Odtiaľ však v piatok minulý týždeň na vlastnú žiadosť odišla.

„Z nemocnice sa rozhodla odísť z rodinných dôvodov,“ uviedol Rastislav, ktorého manželka následne v Kalništi vyhľadala ľudového liečiteľa Michala Budzáka (72). Po krátkej masáži však náhle skonala! „S manželkou som sa ani nestihol rozlúčiť!“ dodal vdovec, ktorý zo smrti Marianny nikoho neviní. Prečo sa však jeho žena pobrala práve za spomínaným liečiteľom, keď v pondelok mala opäť nastúpiť do nemocnice, ostáva pre neho záhadou. Otázniky zrejme vyrieši až čas, lebo najskôr musí rodina vychystať pohreb. Podľa našich informácií vyšetrovateľ za ohrozenie zdravia zatiaľ nikoho neobvinil, pretože žena mala zomrieť na zlyhanie srdca bez cudzieho zavinenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu