Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

PRÁVE TERAZ Na Slovensku máme ďalších 14 nových prípadov nákazy koronavírusom

(Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Na Slovensku pribudlo v piatok 14 nových prípadov nákazy novým koronavírusom, celkový počet evidovaných prípadov ochorenia COVID-19 stúpol na 137. Informovala o tom hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR Zuzana Eliášová.

V nemocnici na bratislavských Kramároch odhalili testy nový koronavírus u dvoch mužov z Bratislavy. Ďalší prípad sa zaznamenal v Národnom onkologickom ústave, muž z Malaciek mal kontakt s osobou z Rakúska. Pozitívne testovaní muži z Humenného a Michaloviec a žena z Jakubovian sú v karanténe v Gabčíkove, kde prišli po návrate z Rakúska. Mužov z Moravských Lieskoviec a Považskej Bystrice diagnostikovali vo Fakultnej nemocnici v Trenčíne.

Ženu zo Spišskej Belej diagnostikovali vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Prešove a muža, ktorý pricestoval z Paríža, diagnostikovali v Ústrednej vojenskej nemocnici v Ružomberku.

Dvom ženám a jednému mužovi potvrdili pozitívne testy na koronavírus v Univerzitnej nemocnici v Martine a muž z Hronoviec, ktorý bol v kontakte s ochorením COVID-19, bol diagnostikovaný vo Fakultnej nemocnici v Nitre. "Negatívny výsledok na toto ochorenie ukázalo spolu doteraz 2670 testov," dodala Eliášová.

Viac o téme: NakazeníSlovenskoKoronavírusCovid-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu