Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sú hrdinovia! Zamestnanci jedného z najväčších potravinových reťazcov potrebujú pomoc, tu je VÝZVA

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Lidl Slovensko, Getty Images, )

BRATISLAVA – Potravinové reťazce v týchto dňoch zažívajú veľký nápor. Svoje o tom vie aj spoločnosť Lidl, ktorá vzdala hold svojim zamestnancom a ktorá hľadá nové posily, aby aj naďalej dokázala obslúžiť každého zákazníka.

Obavy zo šírenia koronavírusu, ktorý spôsobuje ochorenie COVID-19, trápia nás všetkých a významne obmedzujú náš doterajší život.

V nezávideniahodnej situácii sa ocitli všetci tí, vďaka ktorým môžeme existovať. Patria medzi nich aj predavači. „V Lidli pracujeme dňom i nocou na tom, aby sme vás aj naďalej dokázali obslúžiť a umožniť vám nákup potravín v našich 142 predajniach po celom Slovensku. Uvedomujeme si našu zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov potravinami. V čase obmedzení pre reštaurácie, je táto naša úloha ešte dôležitejšia. Robíme všetko preto, aby sme si ju aj naďalej dokázali plniť,“ povedal hovorca Lidla Tomáš Bezák.

Lidl Slovensko
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Lidl Slovensko)

Zamestnanci Lidla, v predajniach i skladoch, si preto zaslúžia pomoc. Spoločnosť spustila výzvu #pomozmesinavzajom.

Ak niekto hľadá dočasnú brigádu, alebo chce odporučiť brigádu svojmu známemu, informácie nájde na webovej stránke spoločnosti Lidl, rovnako aj na portáli Kariéra.sk.

Viac o téme: LidlZamestnanciCOVID-19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu