Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

AKTUÁLNE Dopravný chaos na D1 v smere do Senca: Vodiči musia rátať s kolónami

Vodiči cestujúci po diaľnici D1 v smere do Senca musia rátať s kolónami
Vodiči cestujúci po diaľnici D1 v smere do Senca musia rátať s kolónami (Zdroj: KR PZ v Bratislave)

BRATISLAVA – Ľavý jazdný pruh na diaľnici D1 v smere do Senca je z dôvodu havárie na kanalizačnom vedení uzavretý až do odstránenia poruchy. Vodiči cestujúci týmto smerom sa musia pripraviť na kolóny. Bratislavská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"Upozorňujeme vodičov na dopravné obmedzenie, s ktorým je potrebné aktuálne počítať na diaľnici D1 smer Senec v blízkosti križovatky Vajnory," uviedla polícia. Dodala, že havária vznikla počas vykonávania výkopových prác.

"Vodičov v tejto súvislosti žiadame, aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť a riadili sa príslušným dopravným značením, prípadne na prejazd využili podľa možnosti iné trasy," dodala polícia.

Na viacerých miestach sa tvoria kolóny

Vodiči na bratislavských cestách a na cestách v smere do a von z mesta musia rátať so zdržaním desať až 90 minút. Informujú o tom Stella centrum a Zelená vlna RTVS. Do 90 minút sa zdržia vodiči na výjazde z Petržalky na Prístavný most a následne na diaľnici D1 v smere do Senca z dôvodu práce cestárov v ľavom jazdnom pruhu.

Do 20 minút sa vodiči zdržia na diaľnici D1 pred vjazdom do Bratislavy, pred Prístavným mostom, v smere od Senca. Do 15 minút sa zdržia vodiči v Dunajskej Lužnej, v smere do Rovinky a Bratislavy a desaťminútové zdržanie čaká vodičov na diaľnici D2 za Stupavou, v smere do Bratislavy.

Viac o téme: NehodaKolónyPolícia D1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu