Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Zverstvo v bratislavskej Petržalke: Úchyl Jozef sa ukájal pred deťmi, potom zmizol v lesíku

Zvrhlík skončil za mrežami. Zobraziť galériu (3)
Zvrhlík skončil za mrežami. (Zdroj: Facebook-Polícia SR)

BRATISLAVA - Nechutné! Prípad, ktorý sa odohral uplynulú nedeľu v bratislavskej mestskej časti Petržalka, prekračuje všetky hranice. Jozef (58) skončil v rukách polície po tom, ako sa mal ukájať pred deťmi. Neskôr síce zmizol v blízkom lesíku, no spravodlivosti, zdá sa, neunikol. Ak mu preukážu vinu, v chládku môže stráviť tri roky.

Policajná hliadka dostala v nedeľu oznámenie, že neznámy muž sexuálne obťažuje a masturbuje pred deťmi. 

Incident sa odohral mestskej časti Petržalka-Janíkov dvor. Práve tu sa nachádzajú ruiny hrubej stavby depa, ide o pozostatky začiatku výstavby metra, ktoré v hlavnom meste nikdy nedokončili. Miesto je známe aj ako útočisko bezdomovcov.

FOTO Zverstvo v bratislavskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Klub priateľov mestskej hromadnej a regionálnej dopravy/Peter Martinko)

"Hliadku po príchode na miesto oslovili dvaja chlapci vo veku 14 a 16 rokov, ktorých neznámy muž oslovil v priestoroch blízkej budovy – stavby metra s obnaženým pohlavným údom," ujasnila polícia na sociálnej sieti.

Prečítajte si aj: VIDEO Tajná kamera v detskej izbe načapala federálneho agenta pri strašnej nechutnosti

Útek nepomohol

Muž mal pred chlapcami začať masturbovať, sexuálne ich obťažovať, načo deti z miesta utiekli a ihneď volali políciu. Muž medzičasom ušiel do blízkeho lesíka. No vypátrali ho a skončil v rukách ochracov zákona. 

Neskôr sa ukázalo, že mal okrem iného pri sebe sebe rôzne erotické pomôcky aj časopisy tohto charakteru. Napokon skončil na policajnom oddelení.

Zvrhlík skončil za mrežami.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook-Polícia SR)

"Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave Vzniesol obvinenie z trestného činu výtržníctva 58-ročnému Jozefovi z Bratislavy. Muž bol po vykonaní potrebných úkonov umiestnený v cele policajného zaistenia," doplnila polícia.

Ak Jozefovi preukážu vinu, hrozí mu trest odňatia slobody na tri roky. Vec sa podľa polície realizuje v tzv. "superrýchlom" konaní.

Viac o téme: MasturbáciaZvrhlíkBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu