Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Tajná kamera v detskej izbe načapala federálneho agenta pri strašnej nechutnosti

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/ABC15 Arizona)

PHOENIX - Zamestnanec federálneho úradu Služba maršálov Spojených štátov skončil pred súdom. Dôvodom bolo jeho podozrivé správanie, ku ktorému došlo ešte vlani počas prehliadky jedného z domov ponúkaných na predaj. Sudca tak definitívne uzatvoril citlivý prípad, i keď poškodená rodina s rozsudkom spokojná nie je.

Päťdesiatročný David Timothy Moon bol do mája minulého roka zamestnancom federálnej agentúry činnej v trestnom konaní a pracoval pre Službu maršálov, ktorá spadá pod pôsobnosť ministerstva spravodlivosti USA. K rozviazaniu jeho pracovného pomeru prišlo krátko po tom, ako došlo k incidentu týkajúcemu sa jeho správania v jednom z domov v meste Phoenix, ktorý si chcel kúpiť.

Počas prehliadky totiž využil zaneprázdnenosť realitného makléra a vstúpil do detskej izby trojročného dievčatka. Tam našiel jeho bielizeň a privoniaval k nej. Potom z izby odišiel, no po chvíli sa tam vrátil a zopakoval svoje úchylné konanie. Tentoraz si však všimol kameru, zahromžil a z izby rýchlo odišiel. 

VIDEO Tajná kamera v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/ABC15 Arizona)

Záznam z bezpečnostnej kamery si neskôr pozrel otec dievčatka a obrátil sa na políciu, ktorá federálneho maršala obvinila. Následne mu bol pozastavený výkon jeho funkcie. Pre Moona sa tak začalo zlé obdobie; okrem vyhadzovu z práce sa mu skomplikoval aj osobný život. Jeho priateľka totiž polícii prezradila, že krátko po začatí vyšetrovania sa jej partner zbavil svojho osobného počítača.

David bol neskôr obžalovaný z dvoch pokusov o násilný zločin so sexuálnou motiváciou. Neskôr však došlo k dohode s prokurátorom, keď priznal svoju vinu. Spolu s touto okolnosťou slúžil v prospech obvineného aj jeho čistý register trestov a práca pre federálne služby. Sudca Copper prihliadol na všetky tieto okolnosti a nakoniec rozhodol iba o veľmi miernom treste. Moona neposlal za mreže, bol mu udelený len probačný dohľad bez dozoru. 

Mladík mal podozrenie, že vedľa neho žije sused monštrum: Keď zistil, čo je zač, prišlo mu zle

Zástupca prokurátora Marcus Beecher s týmto zhovievavým rozsudkom vôbec nie je spokojný. Tvrdí, že ak sa v tomto prípade neuskutoční žiadne sledovanie a hodnotenie, celý prípad časom zostane bez povšimnutia a upadne do zabudnutia. Forenzný psychológ však Moonovo správanie sa označil iba za "nutkanie", pretože nedošlo k žiadnemu sexuálnemu zločinu. Rovnako pobúrená je aj rodina dievčatka. "Čo ak sa niekedy priblíži k mojej dcére? Prišiel o prácu a už nemá čo stratiť, tak sa môže vrátiť a ublížiť jej," myslí si znepokojený otec. 

Viac o téme: úchylFetiš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu