Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Chodkyňu zrazil na zebre a zbabelo utiekol, žena zomrela: FOTO Prešovom otriasla ďalšia zrážka!

Dopravná nehoda v Prešove Zobraziť galériu (3)
Dopravná nehoda v Prešove (Zdroj: FB/Polícia SR - Prešovský kraj)

PREŠOV – Nedávno mestom otriasla tragédia. Vodič na priechode pre chodcov zrazil ženu. Zranenej neposkytol ani neprivolal pomoc. Chodkyňa napokon zraneniam podľahla. V utorok v Prešove opäť došlo k zrážke auta s chodkyňou. Šofér však zbabelo neutiekol, ale v záujme záchrany života urobil to, čo v danej chvíli považoval za nevyhnutné.

Na frekventovanej ceste ulice Armádneho generála Svobodu v Prešove došlo v utorok zrážke osobného vozidla s chodkyňou. „Vodič na riadne vyznačenom priechode pre chodcov pravým spätným zrkadlom narazil do 68-ročnej pani,“ uviedla polícia.

Dopravná nehoda v Prešove
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Prešovský kraj)

Pri zrážke došlo k zraneniu chodkyne. Duchaprítomný vodič, 68-ročný pán, však nezaváhal a chodkyňu okamžite naložil do svojho auta a odviezol ju do nemocnice na ošetrenie.

Čítajte aj: V Trenčíne kosila smrť: Smutné FOTO po zrážke cyklistu (†48) s audi, bezpečnostné rady polície

Dopravná nehoda v Prešove
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR - Prešovský kraj)

Cestou z nemocnice sa zastavil na dopravnom inšpektoráte a nehodu riadne nahlásil. Nezotrval síce na mieste, ale v záujme záchrany života urobil to, čo v danej chvíli považoval za nevyhnutné.

Polícia v tejto súvislosti pripomenula, že nedávno Prešovom otriasla dopravná nehoda, pri ktorej došlo k zrážke chodkyne. Nešťastie sa taktiež stalo na priechode pre chodcov. Šofér ale z miesta tejto nehody ušiel a neposkytol ani potrebnú pomoc. Zrazená pani, bohužiaľ, podľahla zraneniam, ktoré pri nehode utrpela.

Viac o téme: AutoPrešovChodecSmrťZrážkaPriechod pre chodcov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu