Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

V Bratislave havaroval trolejbus: FOTO z miesta nehody, hlásia osem zranených

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Radka Hritzová)

BRATISLAVA – Dopravná nehoda trolejbusu na križovatke ulíc Kazanská a Uzbecká si vyžiadala osem zranených. K nešťastiu došlo krátko po jedenástej dopoludnia. Na svojej sociálnej sieti o tom informovala polícia. Ako pre Topky.sk doplnila hovorkyňa bratislavského dopravného podniku, vodič linky č. 201 z doposiaľ nezistených príčin narazil do stĺpu trakčného vedenia.

Dnes krátko po jedenástej dopoludnia došlo na križovatke ulíc Kazanská a Uzbecká k dopravnej nehode vozidla MHD. „Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo k nárazu tohto vozidla do stĺpu elektrického vedenia, pričom následkom tohto nárazu utrpelo celkovo 8 ľudí nachádzajúcich sa vo vozidle zranenia,“ priblížili bratislavskí policajti.

Havária trolejbusu v Bratislave
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: FB/Polícia - Bratislavský kraj)

Ako pre Topky.sk povedala Adriana Volfová, hovorkyňa Dopravného podniku v Bratislave, havaroval šofér linky č. 201. „Nehoda je so zranením cestujúcej verejnosti a je v štádiu riešenia políciou. Dispečing DPB, a. s. zabezpečil odklon liniek MHD v spolupráci s políciou, od 13:35 bola premávka dotknutých autobusových a trolejbusových liniek obnovená v plnom rozsahu,“ uviedla Volfová.

V Bratislave havaroval trolejbus:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Radka Hritzová)

Celková škoda spôsobená nehodou bola vyčíslená na 26-tisíc eur. „Presné príčiny ako aj okolnosti tejto nehody vyšetrujú policajti Krajského dopravného inšpektorátu v Bratislave,“ doložili muži zákona.

Viac o téme: NehodaHasičiTrolejbusBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu