Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VOĽBY 2020 Smer zverejnil ďalšie zosmiešňujúce VIDEO opozície: Paródia na Kisku

Smer si najnovšie vystrelil aj z Andreja Kisku
Smer si najnovšie vystrelil aj z Andreja Kisku (Zdroj: SITA/Alexandra Čunderlíková, Facebook/Robert Fico)

BRATISLAVA - Zažívame dobu videí, v ktorých sa kampaňuje ostošesť. Populárnymi sa stali aj videá vládneho Smeru-SD, ktorý už za minulý týždeň stihol okomentovať aj lídra SaS Richarda Sulíka ohľadom vlakov zadarmo. Teraz je však na rade bývalý prezident a predseda strany Za ľudí Andrej Kiska.

"Ako nový premiér všetkým ukážem, že sme moderná a bohatá krajina," hovorí animovaná verzia Kisku vo videu, ktorá ho stavia do pozície fiktívneho predsedu vlády.

Smer v najnovšom videu sparodoval už aj Andreja Kisku

Smeráci vo videu apelujú na to, že Kiska by svojou politikou podľa nich na Slovensko prijal množstvo imigrantov zo zahraničia. "Prijmeme tisíce imigrantov. Týmto ľuďom máme morálnu povinnosť pomôcť a podeliť sa s nimi o naše bohatstvo," pokračuje fiktívny Kiska vo videu.

Pasáž o imigrantoch končí konštatovaním, že Slovákom budú brať prácu a tak reálni "Slováci" budú môcť pracovať len do stredy. "Za pôžičku na lyžovačku," uzatvára Kiska v lyžiarskom oblečení.

Smer týmto videom pokračuje v sérii "antiopozičných" videí. Začal rozhádanou opozíciou pred Národnou radou, pokračoval opozíciou v škôlke, ktorú napomína Fico a momentálne produkuje videá, ktoré sú kritizujúce voči predsedom jednotlivých opozičných táborov.

Viac o téme: Robert FicoSmer-SDVoľbyAndrej KiskaParlamentné voľby 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu