Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Horor pri Galante! Zavraždil som ženu, priznal sa muž na polícii: Torzo našli zabalené v koberci

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

TRSTICE - Prípad, o ktorom informovala trnavská polícia, pripomína scenár hororového filmu. No ide o realitu. Len 28-ročný muž v obci Trstice (okres Galanta) prišiel na políciu a oznámil, že pred niekoľkými rokmi vraždil. Ukázalo sa, že nejde o zlý žart...

Asi polhodinu po polnoci prišiel na Obvodné oddelenie Policajného zboru v obci Trstice 28-ročný muž. Pred niekoľkými rokmi som zavraždil ženu, malo znieť jeho neuveriteľné priznanie. Hliadka oznámenie muža, ktorý bol zjavne pod vplyvom omamných látok, nepodcenila. Situáciu preverili.

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, v rodinnom dome bolo v uzavretom priestore pod schodiskom nájdené ľudské torzo. Bolo zabalené v koberci.  

Nariadená bola pitva

Polícia tiež uviedla, že totožnosť osoby zatiaľ nie je známa. Vyšetrovatelia ale pracujú aj s verziou, že môže ísť o nezvestnú Líviu L. zo spomínanej obce. Informáciu potvrdila policajná hovorkyňa.

Žena je hľadaná od septembra 2017, kedy ju naposledy videli v miestnej pizzerii. Polícia mala aj  informáciu, že ako členka náboženskej spoločnosti Svedkov Jehovových mala v Leviciach šíriť po rodinných domoch ich náboženské presvedčenie.

Nezvestná Lívia.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Trnava)

"Na miesto bol vyslaný krajský vyšetrovateľ s tímom a v týchto chvíľach ešte stále prebieha obhliadka miesta činu. Nariadená bola pitva, polícia vykonáva všetky potrebné procesné úkony," dodala hovorkyňa s tým, že polícia aktuálne viac informácií nemôže poskytnúť. Urobia tak, až keď to dovolí procesná situácia. 

Viac o téme: VraždaTeloPolícia Nález Trnavský kraj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu