Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brutálny útok v Žiline: Dvojica mladíkov napadla na námestí muža, polícia ich vypátrala

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ŽILINA - Žilinskí policajti do 24 hodín vypátrali dvoch mladých útočníkov, ktorí v piatok (20. 12.) skoro ráno napadli na Námestí A. Hlinku v Žiline 31-ročného muža. Dvojica už čelí obvineniu zo zločinu ublíženia na zdraví spáchaného formou spolupáchateľstva.

Informovala o tom polícia v sobotu na svojej stránke na sociálnej sieti. '"Tridsaťjedenročného muža oslovil počas chôdze po námestí 21-ročný muž a došlo medzi nimi k slovnej potýčke, po ktorej mladší na staršieho zaútočil. Následne k nim prišiel 20-ročný muž, ktorý baterkou zasvietil napadnutému do tváre, čo ho oslepilo," uviedla polícia. 

Dvojica útočníkov napadla na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia Slovenskej republiky)

Prvý útočník poškodeného muža následne zhodil na zem a mladší z dvojice útočníkov ho zozadu bodol nožíkom do chrbta. "Prvý útočník ešte niekoľkokrát pokračoval kopmi do tela napadnutého muža. Napokon z miesta ušli," doplnili policajti. Napadnutému dvojica útočníkov podľa nich spôsobila zranenia, ktoré si vyžiadali okamžitý lekársky zákrok. 

Dvojica útočníkov napadla na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia Slovenskej republiky)

"Polícia do 24 hodín od oznámenia oboch aktérov vypátrala a boli obvinení zo zločinu ublíženia na zdraví spáchaného formou spolupáchateľstva. Vyšetrovateľ na oboch obvinených spracoval podnet na návrh na vzatie do väzby," dodala polícia. 

Viac o téme: Námestieútočníciútok Žilina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu