Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

V Bratislave mešká hromadná doprava: Tvoria sa kolóny

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - V Bratislave vo štvrtok večer meškajú spoje mestskej hromadnej dopravy a tvoria sa kolóny. V západnej časti mesta Dopravný podnik Bratislava (DPB) uvádza meškanie do 20 minút a v centre do 25 minút. V Petržalke podľa informácií na sociálnej sieti spoje meškajú do 30 minút, na Slovnaftskej a vo Vajnoroch do 35 minút a v Rači, Vrakuni a na Dolných honoch môže meškanie dosiahnuť až 50 minút.

Nehodu podľa informácií Stella centra odstraňujú na križovatke ulíc Košická a Prievozská. Kolóny sa tvoria na Einsteinovej v smere na Prístavný most, kde vodiči hlásia zdržanie do 20 minút, na Ulici Svornosti v smere od centra, kde treba rátať so zdržaním do 25 minút a na D1 pred vjazdom do Bratislavy v smere od Senca, konkrétne pred Prístavným mostom, kde je zdržanie do 15 minút.

Na obchvate Mosta pri Bratislave v smere do Štvrtka na Ostrove môže byť zdržanie do 35 minút. Zelená vlna informuje aj o kolóne so zdržaním 15 minút na Šancovej v smere na Pražskú ulicu. V hlavnom meste aj na väčšine územia Slovenska je podľa Slovenskej správy ciest vo štvrtok večer mokrá alebo vlhká vozovka.

Viac o téme: NehodaMeškanieKolónyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu