Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chaos v Bratislave! Električka zrazila chodca, premávka je obnovená

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Dopravný podnik Bratislava)

BRATISLAVA - Na Račianskej ulici v Bratislave nejazdia električky. Dôvodom je zrážka električky s chodcom, ktorý prebiehal cez koľaje pri zastávke Námestie Biely kríž. Dotknuté sú linky 3 a 7. Premávka je zastavená obojsmerne. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava (DPB) na sociálnej sieti.

Dopravca aktuálne z celého mesta zháňa autobusy na náhradnú dopravu. Linka X5 bude premávať medzi zastávkami Blumentál - Vozovňa Krasňany. "Pre extrémne zlé počasie sú však po celom meste rozsiahle zápchy a zrejme chvíľu potrvá, kým sa autobusy dostavia k miestu nehody," upozorňuje DPB.

V úseku Vozovňa Krasňany - Rača premávajú električky linky 3 štandardne. Pre zlepšenie dopravy za električky autobusy 59 a 75 zastavujú na všetkých zastávkach po trase a nejazdia ako expresné spoje. "Električky linky 3 sú zo zastávky Blumentál odklonené do Ružinova. Električky linky 7 sú zo zastávky Blumentál odklonené na Železničnú stanicu Nové Mesto," spresnil dopravca.

Premávka je obnovená

Premávku električiek na Račianskej ulici v Bratislave obnovili. Na linkách MHD 3, 7 a 9 môže dochádzať ešte k drobným meškaniam. Električky sa postupne napájajú na svoje trasy. Informuje o tom Dopravný podnik Bratislava na sociálnej sieti. Premávka električiek na Račianskej bola zastavená pre zrážku električky s chodcom, ktorý prebiehal cez koľaje pri zastávke Námestie Biely kríž.

Viac o téme: NehodaDopravaElektričkaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu