Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Spoločnosť UPC hlási výpadok: Niektorí zákazníci sú bez internetu a televízie, termín obnovenia je v nedohľadne

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Niektorí zákazníci spoločnosti UPC dnes ráno zostali bez internetu a televízie. Dôvodom je výpadok, ktorého príčinou je rozsiahle poškodenie hlavného optického vedenia, spôsobeného požiarom v šachte na Prístavnom moste v hlavnom meste.

Výpadok internetu a televízie postihol zákazníkov spoločnosti UPC najmä v Ružinove, Podunajských Biskupiciach, vo Vrakuni, no i v Šamoríne. „Aktuálne evidujeme výpadok našich služieb v 2. bratislavskom obvode (Ružinov, Vrakuňa, Podunajské Biskupice, ako i Šamorín). Príčinou výpadku, ktorý sa týka všetkých služieb, je rozsiahle poškodenie hlavného optického vedenia, spôsobeného požiarom v šachte na Prístavnom moste. Na mieste sú momentálne hasiči, ako aj naši technici, pripravení odstrániť príčinu poruchy, ktorá bude zrejme vyžadovať zváranie optických káblov,“ uviedla spoločnosť na svojom facebookovom účte.

Spoločnosť nateraz nevie odhadnúť, dokedy budú jej klienti bez služieb. „Vzhľadom na rozsah poškodenia optického vedenia nie je možné v tejto chvíli odhadnúť termín obnovenia všetkých služieb,“ napísala spoločnosť UPC, ktorá sa svojim zákazníkom za prerušenie poskytovania služieb ospravedlňuje a uisťuje, že robí všetko pre to, aby bolo poskytovanie služieb čo najskôr obnovené v plnom rozsahu. „O vývoji riešenia výpadku informujeme aj na našej internetovej stránke a Facebooku,“ dodala.

Viac o téme: UPCVýpadok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu