Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

MIMORIADNE Streľba v Dubnici nad Váhom: Dvaja mŕtvi

(Zdroj: topky)

DUBNICA NAD VÁHOM - V pondelok ráno, krátko pred deviatou hodinou zaznel výstrel vo firme v Dubnici nad Váhomm Bývalý zamestnanec mal zastreliť svojho nadriadeného.

Podľa informácií noviny.sk bol muž bývalým zamestnancom. Krátko pred 09:00 hodinou ráno mal prísť do kancelárie šéfa a vystreliť naňho. Muž zraneniam podľahol. Hneď potom mal útočník zbraň obrátiť proti sebe a zastrelil sa.

Tragédia v Senici: Slávka (†41) chcela vytiahnuť policajta Filipa (†29) zo studne, zomreli obaja

„Môžem potvrdiť, že dnes sa stala mimoriadne tragická udalosť, pri ktorej tragicky zahynuli dve osoby. Chcem vyjadriť úprimnú sústrasť pozostalým. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nemôžem poskytnúť ďalšie informácie k tejto udalosti,“ povedal Matúš Košara z advokátskej kancelárie, ktorá spoločnosť HF Najus zastupuje. Podľa štatutára spoločnosti HF Najus Róberta Regroviča okamžite po udalosti dostali všetci zamestnanci spoločnosti voľno.

Firma sídli v priemyselnom areáli bývalých závodov ťažkého strojárstva v Dubnici nad Váhom. "Výzvu na tiesňovú linku 155 sme prijali o 09:01 hod. s tým, že došlo k strelnému poraneniu dvoch osôb. Po príchode záchranárov, ktorých sme okamžite vyslali na pomoc, však lekár musel u oboch mužov konštatovať smrť," informovala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Viac o téme: StreľbaZamestnanecFirma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu