Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smutné VIDEO z bratislavskej Dúbravky: Odpadkami sa už zaoberá aj polícia, oznamovateľovi ďakuje

Muž a žena vyhadzovali odpad do prírody v bratislavskej Dúbravke.
Muž a žena vyhadzovali odpad do prírody v bratislavskej Dúbravke. (Zdroj: Facebook/T.Ď.)

BRATISLAVA - Video aj fotografie, ktoré sa objavili na sociálnej sieti, vyvolali vlnu nahnevaných reakcií. Na záberoch je dvojica, ktorá vyhadzuje odpadky priamo vo voľnej prírode v Dúbravke. Polícia hovorí, že prípadom sa zaoberá.

Video a fotografie zhotovil Tomáš, ktorý bol náhodným svedkom tejto situácie, keď venčil svojho psa. Keďže mu životné prostredie nie je ukradnuté, okrem toho, že zábery zverejnil na sociálnej sieti, odovzdal ich aj polícii.

Otrasné VIDEO z bratislavskej Dúbravky: Tomáš prichytil pár priamo pri čine, ľudia sú zhrození

"Občan, ktorý toto video vyhotovil, si ho však nenechal len pre seba a svedomito ho oznámil polícii," informovala polícia na sociálnej sieti. Podľa nej sa prípadom začali ešte v piatok zaoberať policajti štvrtého Bratislavského okresu.

Prichytení pri čine: Dvaja Bratislavčania vyhadzujú odpad voľne do prírody

"V rámci objasňovania však bolo preukázané že autor videa prvotné oznámenie vykonal na Mestskej polícií. Z tohto dôvodu je na ďalšie konanie v tomto prípade zo zákona príslušná práve Mestská polícia v Bratislave, ktorá sa jeho objasňovaním bude ďalej zaoberať. Nakoľko si uvedomujeme že znečisťovanie životného prostredia má rozsiahle negatívne následky, budeme dôraznejšie a nekompromisnejšie postupovať pri objasňovaní takýchto prípadov. Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave si takýto prístup občanov váži a touto cestou by sme chceli za neho poďakovať," dodala polícia v príspevku.

Viac o téme: OdpadPolícia Dúbravka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu