Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Totálny dopravný kolaps v Bratislave: FOTO Nehody a kolóny na viacerých miestach, pozor na zdržanie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA – Bratislavu už od rána trápia kolóny a niekoľko nehôd. Vodiči musia na viacerých miestach rátať so zdržaním. Na bratislavských cestách a pri vstupe do hlavného mesta sa vodiči zdržia vyše pol hodinu. Pre kolóny uzatvárajú aj tunel Sitina.

Ak stojíte v kolóne, alebo vás zastihli iné problémy na cestách, pošlite nám svoje postrehy, fotografie alebo videá na tipy@topky.sk

So zdržaním desať až 35 minút musia vo štvrtok ráno vodiči počítať na bratislavských cestách a vstupoch do hlavného mesta. Na viacerých úsekoch sa tvoria kolóny, hlásená je aj nehoda na D1. Informujú o tom Zelená vlna RTVS a Stella centrum.

Totálny dopravný kolaps v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Pred pár minútami sa stala nehoda v Petržalkej na Rusovskej ceste za Námestím hraničiarov smerom na Panónsku, blokovaný je jeden pruh. Na Panónskej pred Mostom SNP smerom do centra sa zdržia vodiči v kolóne 10 minút.

Sitinu uzatvárajú

Zelená vlna hlási, že Národná diaľničná spoločnosť pre kolóny priebežne uzatvára bratislavský tunel Sitina. 

Totálny dopravný kolaps v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: waze.com)

Upozorňuje tiež na nehodu na Tomášikovej ulici smerom na Ružinovskú, zrazili sa tam tri autá, blokovaný je jeden pruh. Naďalej treba rátať so zdržaním na obchvate smerom na Zlaté piesky.

Kolóny začínajú od Mosta Lafranconi. So zdržaním 15 minút musia vodiči počítať na D2 smerom z Malaciek na vstupe do hlavného mesta. Obmedzenie je aj na Moste Apollo smerom do Petržalky, v pravom pruhu stojí osobné auto označené trojuholníkom. 

Totálny dopravný kolaps v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Nehody odstraňujú na výjazde na Most Lafranconi, v smere od D2 od Rusoviec, blokovaný je jeden jazdný pruh aj na Einsteinovej pred výjazdom na Prístavný Most, blokovaný je takisto jeden jazdný pruh Stella centrum informuje o kolónach na D1 pred vjazdom do Bratislavy, pred Prístavným mostom, kde sa vodiči zdržia desať minút, rovnako ako v Čiernej Vode a Vajnoroch.

V Ivanke pri Dunaji zdržanie predstavuje 35 minút, v Dunajskej Lužnej 20 minút, v Moste pri Bratislave 15 minút. V Bratislave na Račianskej ulici sa vodiči zdržia 15 minút, rovnako ako na Hradskej, na Ulici svornosti a na Popradskej sa v smere do mesta zdržia 20 minút.

Totálny dopravný kolaps v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: waze.com)

Viac o téme: NehodaKolónyBratislavaD1
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu