Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

PRÁVE TERAZ Vážna dopravná nehoda v Spišskej Belej: FOTO Sedem ranených, medzi nimi aj deti

Nehoda v Spišskej Belej Zobraziť galériu (3)
Nehoda v Spišskej Belej (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

SPIŠSKÁ BELÁ - Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode v okrese Kežmarok. Zranilo sa sedem osôb, z toho tri deti. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) Zuzana Farkasová. Cesta I/66 je v úseku nehody uzavretá.

"Pri nehode sa zranilo sedem osôb, z toho tri deti. Na mieste je niekoľko posádok ZZS a vrtuľníková záchranná zdravotná služba," ozrejmila Farkasová. Dodala, že momentálne vykonávajú hasiči na havarovaných vozidlách protipožiarne opatrenia.

Nehoda v Spišskej Belej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

Zelená vlna RTVS informuje, že neprejazdný je úsek Spišská Belá - Strážky. "V stúpaní za zákrutou v obidvoch smeroch sa krátko zdržíte," spresnili vodiči. 

Nehoda v Spišskej Belej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Prezídium Hasičského a záchranného zboru)

Pri nehode, ktorá sa v nedeľu popoludním stala na ceste I/66 za mestom Spišská Belá v smere na mestskú časť Strážky, sa zranilo sedem ľudí. Krajský policajný hovorca z Prešova Igor Pavlik pre uviedol, že na mieste sa čelne zrazili dve autá, Renault Trafic a Škoda Karoq. 

Do protismeru mal za zatiaľ neobjasnených okolností prejsť práve vodič škodovky, následkom čoho došlo k zrážke. "Na mieste sa zranilo dohromady sedem ľudí, z toho tri deti vo veku od šesť do 12 rokov. Cesta bola pre nehodu uzavretá 2,5 hodiny," priblížil hovorca s tým, že ďalšie okolnosti a príčiny vzniku nehody sú v štádiu vyšetrovania. 

Hovorkyňa Nemocnice Poprad Sylvia Galajda uviedla, že po nehode u nich ošetrili sedem ľudí. "Dvaja pacienti boli prepustení do domácej starostlivosti, ostatných päť ľudí je v opatere našich lekárov," dodala s tým, že bližšie informácie k zdravotnému stavu pacientov zatiaľ nie sú známe.

Viac o téme: Dopravná nehodaKežmarokSpišská Belá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu