Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Prosba otca: Nechajte nás odprevadiť Marka v pokoji

Milan Müller pochoval už otca i brata. Teraz ho čaká pohreb jeho milovaného syna Marka. Zobraziť galériu (26)
Milan Müller pochoval už otca i brata. Teraz ho čaká pohreb jeho milovaného syna Marka. (Zdroj: Nový Čas)

KOŠICE - Milan Müller (27) sa stále nedokáže zmieriť so smrťou jedného zo svojich synov - Marka.

Aj keď sa snaží podporiť svoju manželku Mariannku, pomaly mu dochádzajú sily. Za necelé dva roky sa totiž musí navždy rozlúčiť už s tretím blízkym príbuzným. Najprv pochoval otca s bratom a teraz musí pochovať i svojho milovaného syna.

„Je to niečo, s čím sa človek nikdy nezmieri. Keď vám zomrie otec, samozrejme, smútite, no beriete to tak, že pochovávať majú synovia otcov, nie naopak. Keď však naraz vybavujete aj pohreb vlastného brata, ktorý je iba o pár rokov starší než vy, myslíte si, že už neexistuje nič horšie,“ spomína na ťažké chvíle Milan.

Pri dopravnej nehode prišiel v jednom okamihu nielen o otca Milana (51), ale aj o brata Romana (26). Spolu s bratom Františkom (25) sa snažili byť oporou svojej mame, ktorá túto ranu osudu psychicky nezvládla.

Keď sa po čase konečne zdalo, že sa k nim opäť šťastena prinavrátila, Milan musí vybavovať ďalší pohreb. Miesto, kde bude ležať jeho päťmesačný Marek, truhlu, do ktorej ho uložia, prevoz z Bratislavy do Košíc - to sú veci, ktoré by žiaden rodič nechcel zažiť.

„Bolesť, akú pociťuje otec pri vyberaní truhly pre svojho niekoľkomesačného syna, si ani nedokážete predstaviť,“ vysvetľuje Milan a dodáva: „Preto prosím všetkých, dovoľte nám nášho milovaného syna pochovať dôstojne, v tichosti, v kruhu najbližších. Prosím, doprajte nám v túto ťažkú chvíľu súkromie.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu