Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Družku väznil v dome viac ako päť dní

REVÚCA - Viac ako päť dní väznil svoju družku v rodinnom dome v Ratkovej v Revúckom okrese 27-ročný Atila. Ešte koncom septembra prišil opitý do domu a napadol svoju 19-ročnú partnerku. Po bitke ju na niekoľko dní zamkol v izbe.

Mladej žene sa však po piatich dňoch podarilo ujsť. Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, po izbe a dome sa mohla pohybovať len so súhlasom Atilu. Žena po napadnutí partnerom vyviazla s pomliaždenou hlavou, podliatinami a zlomenými nosovými kosťami. Atila, ktorého vyšetrovateľ obvinil z obmedzovania osobnej slobody, pred policajtmi ušiel. Polícia po ňom pátra a za mrežami môže stráviť tri až osem rokov.

Obvineniam z lúpeže čelí 33-ročný Róbert zo Žiaru nad Hronom, ktorý na ulici napadol bývalú družku. Muž svoju bývalú prekvapil na ulici Dukelských hrdinov, udrel ju päsťou do tváre a z kabelky jej ukradol peňaženku a doklady. Páchateľ jej spôsobil 700-korunovú škodu a ľahké zranenia. Po rozhodnutí súdu skočil Róbert vo väzbe a za mrežami môž stráviť sedem až 12 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu