Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Požiar vo Veľkých Kostoľanoch: Horelo auto, oheň poškodil plynovú prípojku

Auto sa vznietilo krátko po polnoci. Požiar poškodil plynovú prípojku, z ktorej unikal plyn.
Auto sa vznietilo krátko po polnoci. Požiar poškodil plynovú prípojku, z ktorej unikal plyn. (Zdroj: Facebook.com/DHZ Veľké Kostoľany)

VEĽKÉ KOSTOĽANY – Požiar osobného auta vo Veľkých Kostoľanoch v okrese Piešťany ohlásili hasičom dnes krátko po polnoci. Oheň sa postupne rozšíril aj na budovu, poškodil plynovú prípojku, z ktorej začal unikať a horieť plyn.

Na mieste zasahovali dobrovoľní hasiči z Veľkých Kostolian aj profesionálni hasiči z Piešťan a Trnavy. Z obytnej budovy museli evakuovať dve osoby, nikto našťastie nebol zranený. "Príčinu vzniku požiaru zisťujú. Jeho následkom vznikla majiteľovi vozidla a budovy materiálna škoda predbežne vyčíslená na 28-tisíc eur,“ informovala Júlia Kedrová z Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave. Okrem hasičov na mieste zasahovali aj zamestnanci Slovenského plynárenského priemyslu.

Požiar zasiahol aj byt v obci Nižná Slaná

Evakuáciu 20 osôb si vyžiadal piatkový požiar bytu v Nižnoslanskej Bani, časti obce Nižná Slaná v okrese Rožňava. Informovala o tom Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ), podľa ktorej pri požiari doposiaľ nikto neutrpel zranenia. „Hasiči momentálne pri požiari ešte zasahujú. Po príchode na miesto udalosti zistili, že zachvátil dve izby bytu na druhom poschodí bytového domu,“ uviedla Križanová s tým, že príslušníci HaZZ pomohli aj pri evakuácii obyvateľov.

Viac o téme: AutoBudovaPožiarOheňHasičiVeľké Kostoľany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu