Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hasiči zo Senice mali plné ruky práce: Ráno dopravná nehoda, večer požiar garáže

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Roman Hanc)

SENICA – V utorok (30.10.) sa v ranných hodinách stala dopravná nehoda dvoch motorových vozidiel na ceste druhej triedy pri obci Dojč v okrese Senica. Informovala o tom odborná inšpektorka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Trnave Júlia Kedrová.

V čase príchodu hasičov na miesto udalosti sa jedno vozidlo nachádzalo na vozovke a druhé mimo vozovku. Účastníci nehody sa nachádzali mimo vozidiel. "V dôsledku dopravnej nehody došlo k zraneniu štyroch osôb. Zraneným osobám poskytli príslušníci HaZZ predlekársku prvú pomoc a odovzdali ich do starostlivosti záchrannej zdravotnej služby," uviedla Kedrová.

Na vozidlách hasiči vykonali protipožiarne opatrenia, uniknuté prevádzkové kvapaliny zasypali sorpčnou látkou. "Po zdokumentovaní nehody políciou bolo vozidlo odtiahnuté z vozovky a vozovka bola očistená. Na mieste udalosti zasahovali hasiči zo Senice," doplnila inšpektorka KR HaZZ v Trnave.

Požiar garáže s autom, príčina bola nedbalosť

Hasiči zasahovali v utorok (30.10.) v podvečerných hodinách pri požiari garáže a osobného motorového vozidla na ul. SNP v Senici. Informovala o tom odborná inšpektorka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Trnave Júlia Kedrová.

Po príchode hasičov na miesto udalosti bolo zistené, že sa jedná o požiar garáže, v ktorej sa nachádzalo osobné motorové vozidlo. "Požiar hasiči zlikvidovali za pomoci troch útočných prúdov a za súčasného ochladzovania rodinného domu," uviedla Kedrová. Príčinou vzniku požiaru bola nedbalosť pri zváraní. Pri požiari nedošlo k zraneniu žiadnej osoby. "Následkom požiaru vznikla majiteľovi garáže a osobného motorového vozidla priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 10.000 eur," doplnila inšpektorka KR HaZZ v Trnave.

Viac o téme: NehodaAutoGarážPožiarOheňHasičiSenicaDojč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu