Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Hasiči zasahujú pri požiari v Šamoríne: Horí reštaurácia, vietor komplikuje situáciu

Hasenie reštaurácie v Šamoríne. Zobraziť galériu (3)
Hasenie reštaurácie v Šamoríne. (Zdroj: TASR - HaZZ)

BRATISLAVA/ŠAMORÍN - V Šamoríne v okrese Dunajská Streda tiež vypukol v nedeľu pred 15.00 h požiar reštaurácie, ktorá sa nachádza v tamojšom multifunkčnom športovom komplexe. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Zuzana Farkasová.

Požiar sa podľa Farkasovej rozšíril od komínového telesa na časť reštaurácie. "Hasenie sťažuje silný vietor," priblížila hovorkyňa, podľa ktorej na mieste zasahuje viac ako 20 profesionálnych a dobrovoľných hasičov a osem hasičských áut.

Pri udalosti doposiaľ nedošlo k žiadnym zraneniam, doplnila.

VIDEO Hasiči zasahujú pri
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR - HaZZ)

Požiar v reštaurácii Farrier's House zaregistrovali pracovníci športového komplexu o 14.40 h, uviedla jeho PR manažérka Vladimíra Pôbišová. Podľa nej sa hneď prijali opatrenia na zabránenie ďalším škodám a zraneniam. Príčina požiaru a rozsah škôd budú známe po skončení obhliadok a vyšetrovania udalosti, informácie poskytne zisťovateľ príčin požiaru, doplnila Pôbišová. 

Požiar domu

Hasiči zasahujú pri požiari rodinného domu na Blyskáčovej ulici v bratislavskej mestskej časti Karlova Ves. Ohlásený bol v nedeľu krátko po pol druhej hodine poobede ako požiar plynovej bomby. ​"Prieskumom bolo zistené, že ide o požiar rodinného domu," informovalo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave. Hasiči sa snažia pomocou troch prúdov vody zabezpečiť lokalizáciu požiaru, aby sa ďalej nešíril.

Malackí hasiči zase zasahovali v nedeľu pri dopravnej nehode na ceste medzi Stupavou a Vysokou pri Morave, kde osobné vozidlo skončilo na streche. Posádke vozidla poskytovali aj so záchranármi prvú pomoc. Na aute vykonávali protipožiarne opatrenia a zabezpečovali miesto. Dopravnú nehodu nahlásili pred 11. hodinou.

Viac o téme: Rodinný domPožiarBratislavaKarlova Ves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu