Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Brutálna vražda Katky: Podozrivého udala priateľka

Zľava: Peter so svojou sestrou, mama zavraždenej Katky, jej sestra a stará mama Zobraziť galériu (4)
Zľava: Peter so svojou sestrou, mama zavraždenej Katky, jej sestra a stará mama

LUČENEC - Polícia chytila vraha, ktorý brutálne podrezal čašníčku Katku († 22). Tridsaťjedenročného nezamestnaného Róbert Ď. z Lučenca vraj usvedčuje jeho priateľka, ktorá pri výpovedi potvrdila, že z domu odchádzal so slovami: „Idem vykradnúť herňu.“

Podľa našich informácií sa muž zatiaľ nepriznal. Kým snúbenec Katky, ktorému navyše včera ráno zomrel otec, pochovával svoju milú, polícia vypočúvala podozrivého z jej vraždy. Vraha vypátrala polícia na základe auta, ktoré im opísal očitý svedok.

Priateľka tohto muža nevydržala ten tlak a o čine svojho milenca informovala políciu. „Potvrdila, že odišiel o druhej hodine ráno domov so slovami, že ide vykradnúť herňu. Prišiel vraj ráno o šiestej a už bol prezlečený. Do herne chodieval aj ako zákazník,“ povedal nám zdroj blízky polícii.

Muža, ktorý mal už v minulosti problémy so zákonom, policajti zatkli a previezli do Banskej Bystrice. Vinu stále odmieta, ale ťarcha dôkazov mu zrejme doslova zlomí väz. Experti mu odobrali DNA i stopy z pneumatík jeho auta. Výsledky by mali byť známe v sobotu.



Brutálna vražda Katky: Podozrivého
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Nový Čas)

PETROVI RÁNO ZOMREL AJ OTEC

Rodina a najbližší sa včera s Katkou lúčili na lučeneckom cintoríne. Pre jej snúbenca Peťa to bol zrejme najťažší deň v živote. Možno ešte ťažší ako ten, keď bol identifikovať telo svojej milovanej. Ráno mu zomrel otec na rakovinu tak ako pred rokom jeho mama a poobede sa poslednýkrát lúčil so svojou milovanou Katkou. „Psychicky sa úplne zrútil. Je to ťažké,“ plakala mama nebohého dievčaťa. Počas celého pohrebu všetci srdcervúco plakali. Ich najtajnejšie myšlienky vyjadrila nad hrobom vnučky stará mama: „Nech sa tá beštia škvarí v pekle!“ kričala a pohľadom smerovala k nebu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu