Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zavraždili Číňana krajania?

V tomto rodinnom dome našli policajti zavraždeného Číňana.
V tomto rodinnom dome našli policajti zavraždeného Číňana. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Vrah Číňana polícii uniká! Kriminalistom sa zatiaľ nepodarilo pokročiť v prípade vraždy Číňana Z. Y. († 29), ktorého našli v sobotu dobodaného vo Veľkom Bieli. Jednou z vyšetrovacích verzií je podozrenie, že išlo o pomstu krajanov. Novému Času to potvrdil znalec ázijského prostredia.

Číňan býval v prenajatom dome vo Veľkom Bieli (okres Senec), ktorý patrí Bratislavčanovi. V dedine ho však susedia nikdy nevideli. Číňan mal trvalé bydlisko v rodinnom dome v Rači. Teraz v ňom býva vietnamská rodina a podľa internetu na tejto adrese sídli aj obchodná firma troch mongolských spoločníkov.

„Zavraždený sa pohyboval v bratislavskom prostredí, ktoré ovplyvňujú dve rozvetvené čínske rodiny. Pracujú pre nich ľudia, ktorí im bezvýhradne slúžia a sú ochotní pre nich vykonať čokoľvek, najmä ak ide o nejakú pomstu. Pred niekoľkými týždňami zmlátili jedného člena ich rodiny a dobitý prípad ani len neoznámil na polícii. Povedal mi, že si to vybavia medzi sebou. Preniknúť do tejto komunity je takmer nemožné,“ vraví znalec ázijského prostredia, ktorý nechce byť menovaný.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu