Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tragická nehoda pri Novom Meste: Jeden mŕtvy, v aute sa našli drogy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: KR PZ Trnava)

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM - Tragická nehoda sa stala v stredu večer medzi Moravským Lieskovým a Novým Mestom nad Váhom. Zrazili sa tu Toyota Corolla a Peugoet 307. U obete nehody sa našli zrejme drogy, to však určí až expertíza.

Ako informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 24-ročná vodička Toyoty z okresu Uherské Hradište utrpela pri nehode vážne zranenia a je v nemocnici. Nemohla sa podrobiť dychovej skúške, preto jej odobrali krv na zistenie alkoholu alebo iných omamných látok. V nemocnici je s vážnymi zraneniami aj spolujazdec.

Ďalší pasažier Toyoty, ktorý sedel na prednom sedadle, zomrel na mieste, jeho totožnosť overujú novomestskí kriminalisti. Našli u neho podozrivý kryštalický materiál a zelenú sušinu.Osemnásťročný vodič Peugeotu sa nezranil, alkohol mu nezistili a jeho o dva roky mladšia spolujazdkyňa utrpela ľahké poranenia.

Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje, začaté je trestné stíhanie pre usmrtenie a ublíženie na zdraví. V prípade nájdeného podozrivého materiálu je začaté trestné stíhanie vo veci zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držanie a obchodovanie s nimi.

Viac o téme: NehodaTragédiaDrogy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu