Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Nepochopiteľný risk ju mohol stáť život: Opitá na mol sadla za volant a havarovala

Prevrátená Octavia opitej vodičky Zobraziť galériu (3)
Prevrátená Octavia opitej vodičky (Zdroj: KR PZ Žilina)

BYTČE – Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili policajti 29-ročnú ženu z Dolného Kubína, ktorá sa mala v nedeľu (4.2.) v noci pod vplyvom alkoholu prevrátiť na bok so Škodou Fabia na križovatke ciest prvej a tretej triedy z mestskej časti Bytča-Pšurnovice do Bytče. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Radko Moravčík.

Doplnil, že vodička mala v križovatke po odbočovaní vpravo vyjsť s vozidlom mimo vozovku, kde sa s ním prevrátila na ľavý bok. "Po dopravnej nehode sa podrobila dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 1,06 mg/l (2,21 promile) alkoholu vo vydychovanom vzduchu. Policajti obvinenej žene obmedzili osobnú slobodu a na mieste jej zadržali vodičský preukaz. Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo, hmotnú škodu predbežne vyčíslili na 500 eur," uviedol krajský policajný hovorca.

Prevrátená Octavia opitej vodičky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Žilina)

Poverený príslušník PZ skončil skrátené vyšetrovanie a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvinenú ženu. V prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobody až jeden rok, dodal Moravčík.

Prevrátená Octavia opitej vodičky
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ Žilina)

Viac o téme: AlkoholHaváriaBytča
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu