Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nehoda na okraji Košíc: FOTO Čelná zrážka dvoch áut, jeden z vodičov je ťažko zranený

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: polícia)

KOŠICE – K dopravnej nehode, pri ktorej sa čelne zrazili dve autá, došlo v utorok ráno na okraji Košíc pri mestskej časti Šebastovce. Jeden z vodičov utrpel ťažké zranenie, druhý sa zranil ľahko.

Havária sa stala krátko pred 06.30 h. Vozidlo zn. Renault Clio viedol 30-ročný Košičan v smere od obce Seňa do krajského mesta. V úseku cesty neďaleko odbočky na rýchlostnú cestu R4 podľa polície "pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy stavu a povahe vozovky, ako aj svojim schopnostiam a okolnostiam, ktoré možno predvídať, prešiel s vozidlom do protismeru". Došlo tak k zrážke s vozidlom zn. Ford Transit, ktoré viedol 53-ročný vodič z Trebišovského okresu idúci v smere od mestskej časti Košice - Šebastovce. 

Nehoda na okraji Košíc:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

"Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel vodič vozidla zn. Renault Clio ťažké zranenia, vodič vozidla zn. Ford Transit sa zranil ľahko a spolujazdkyňa bola na mieste jednorazovo ošetrená. Dychová skúška u vodiča vozidla Ford Transit bola s negatívnym výsledkom, vodičovi vozidla Renault Clio bola na zistenie prítomnosti alkoholu odobratá krv," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Predbežnú škodu na vozidlách vyčíslili na 6000 eur.

Nehoda na okraji Košíc:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: polícia)

Viac o téme: NehodaKošiceŠebastovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu