Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Drahá oprava defektu: Z auta mu ukradli milión!

Podnikateľovi (50) ukradli milión z Mercedesa Vito.
Podnikateľovi (50) ukradli milión z Mercedesa Vito.

BRATISLAVA - Ďalší šofér doplatil na známy zlodejský trik! Kým podnikateľ (50) vymieňal na Palkovičovej ulici poškodenú pneumatiku, chmaták mu ukradol koženú tašku s vyše miliónom Sk! Okradnutý tvrdí, že o peniaze takto prišiel už tretí raz!

„Vyšetrujeme krádež koženej tašky - s vyše miliónom Sk - a mobilného telefónu. Zlodej tašku ukradol, keď si majiteľ auta opravoval defekt,“ informovala Tatiana Kurucová z krajskej polície. Obeťou krádeže je podnikateľ (50) zo Šamorína. „Stalo sa mi to už tretíkrát. Dvakrát som zlodeja našiel a sám som si to vyriešil. Verím, že sa mi to podarí aj tretí raz,“ povedal okradnutý muž, ktorému zlodej ukradol milión korún a mobil z Mercedesa Vento. Krádež sa odohrala napoludnie na Palkovičovej ulici, po ktorej prechádzajú trolejbusy a autá. V blízkosti je aj čulý stavebný ruch.

Podľa polície sú špecialistami na takéto krádeže väčšinou ľudia z krajín bývalej Juhoslávie. „Pohybujú sa na autách z požičovní, ale aj na vozidlách so zahraničnými evidenčnými číslami,“ povedala v súvislosti s „defektovou“ krádežou bratislavská krajská policajná hovorkyňa Alena Toševová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu