Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dopravný kolaps na D1 v smere do Bratislavy: Kolóny sa pomaly rozpúšťajú

Aktuálna situácia na diaľnici v smere do Bratislavy Zobraziť galériu (3)
Aktuálna situácia na diaľnici v smere do Bratislavy (Zdroj: Foto: waze.com)

BLATNÉ - Vodiči, ktorí aktuálne jazdíte po diaľnici D1 v smere do Bratislavy, vyzbrojte sa poriadnou dávkou trpezlivosti. Na ceste sa tvoria rozsiahle kolóny, zdržíte sa dve hodiny.

Premávka je zhustená na diaľnici D1 pri Blatnom. O situácii informoval dopravný servis Stella Centrum. Podľa vodičov, ktorí uverejnili príspevok na waze.com, je dôvodom tvoriacich sa kolón odstavený nákladiak práve v zúženom pruhu pri Blatnom. Dôvodom odstávky je poškodené koleso vozidla.  

Dôvodom vytvorenia kolón bola technická porucha na zadnej náprave nákladného motorového vozidla. "Premávku v tomto úseku pre odstraňovanie následkov poruchy na nevyhnutne potrebný čas riadili a usmerňovali do jedného jazdného pruhu príslušníci diaľničného oddelenia Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave," potvrdil hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

 

Dopravný kolaps na D1
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: waze)

Podľa najnovších informácií by chyba na aute už mala byť odstránená. Kolóny sú stále rozsiahle, rozpúšťajú sa pomaly. Ak môžete, radšej sa tomuto úseku vyhnite. 

Viac o téme: KolónyD1Blatné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu