Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia upozorňuje na komplikácie a obmedzenia: Stopka pred Braniskom a cyklisti na ceste

Tunel Branisko
Tunel Branisko (Zdroj: NDS a.s.)

BRATISLAVA - Tunel Branisko bude do pondelka 7. augusta do 08:00 neprejazdný pre vozidlá nad 3,5 tony.

Ako informovala hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti Michaela Michalová, súčasný havarijný stav cemento-betónového krytu vozovky pred východným portálom tunela Branisko si vyžaduje dočasné dopravné obmedzenia. Okrem vylúčenia dopravy nad 3,5 tony platí do pondelka aj zníženie maximálnej povolenej rýchlosti na 40 kilometrov za hodinu. Obchádzková trasa vedie po ceste I/18.

Drahovciam sa vyhnite

Polícia žiada vodičov, dnes prechádzajúcich v oboch smeroch po ceste I/61 od obce Červeník v okrese Hlohovec cez obec Drahovce v okrese Piešťany smerom do Piešťan, o zvýšenie pozornosti. Ako informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Trnave, ide o úsek križovatky ulíc Bratislavská a Rekreačná až po Lodenicu.

Polícia o zvýšenie pozornosti vodičov žiada z dôvodu pohybu vyššieho počtu cyklistov na uvedenom úseku, ktorý bude trvať približne do 18.00 h. "Zároveň žiadame vodičov, nachádzajúcich sa v danom úseku, aby rešpektovali pokyny polície, a tak sa podieľali na plynulosti cestnej premávky, prípadne sa danému úseku úplne vyhli," informovalo Operačné stredisko KR PZ v Trnave.

Viac o téme: TunelBranisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu