Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Detaily rodinnej tragédie: Vo Svite vytiahli z plameňov mŕtvoly, syn zabil matku, dom podpálil

 Tragédia vo Svite Zobraziť galériu (2)
Tragédia vo Svite (Zdroj: Facebook)

SVIT - Ďalšia rodinná tragédia. V horiacom dome vo Svite našli hasiči dve bezvládne telá, matku (†81) a syna (†58). Muž mal vlastnú mamu spútať, natiahnuť na hlavu sáčok a surovo po nej biť. Následne mal podpáliť dom a spáchať samovraždu.

Hasičov privolala v pondelok dopoludnia suseda. Videla valiaci sa dym z rodinného domu vo Svite na Skalnej ulici. Hasiči dorazili na miesto do niekoľkých minút a čakal ich otrasný pohľad.

Ako informovala televízia Markíza, v dome našli bez známok života telo 58-ročného muža. Na stoličke v horiacej izbe bola so zviazanými rukami pripútaná jeho 81-ročná matka Františka so sáčkom na hlave. Muž ju mal udierať tupým predmetom, čím jej spôsobil dieru v lebke. Informáciu o dvoch mŕtvych potvrdil hovorca prešovských policajtov Daniel Džobanik. "Čo bolo príčinou ich smrti zatiaľ nie je známe. Na miesto bol vyslaný krajský vyšetrovateľ s výjazdom, ktorý dokumentuje miesto činu a zisťujú ďalšie okolnosti tohto prípadu," ozrejmil.

Detaily rodinnej tragédie: Vo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)


Prečítajte si aj:

FOTO Rodinná dráma na žilinskom sídlisku: Osudné slová Lucie, mŕtvy otec, zavraždená babka


Na mieste zasahovali aj záchranári. "81-ročná žena utrpela vnútrolebkové poranenia. Oživovali sme ju približne 45 minút, žiaľ, neúspešne," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Nebohý muž bol starým mládencom a susedia uvádzajú, že išlo o bezproblémovú rodinu. Preto je záhadou, čo stojí za tragédiou. V horiacej izbe našli hasiči aj čiernu kuklu, ktorú mal muž na sebe.  

Viac o téme: PožiarSvit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu