Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dramatické ráno v Hlohovci: Polícia vypátrala podozrivého muža vďaka medializácii

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

HLOHOVEC - Polícia vďaka medializovaným informáciám vypátrala muža, ktorý sa vo štvrtok nachádzal pri rieke Váh v Hlohovci.

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, polícia prešetrovaním zistila, že k žiadnemu protiprávnemu konaniu nedošlo. Skupina mladých ľudí totiž vo štvrtok 23. marca nahlásila na obvodnom policajnom oddelení v Hlohovci, že na železničnú stanicu viezli muža, ktorý tvrdil, že vykonal nejaký hrozný skutok. "Toto sme preverili aj prostredníctvom ďalšej osoby, ktorá v tom čase bola s ním. Polícia na základe týchto skutočností pátranie v Hlohovci ukončila," dodala Kredatusová.

Oznamovatelia, ktorí sa pohybovali v blízkosti Váhu údajne počuli krik pripomínajúci detský plač a zvuk akoby niečo spadlo do vody. Polícia ihneď začala s pátracou akciou pri Váhu v okolí Hlohovca, pričom dnes ráno pokračovala v pátraní aj s pomocou vrtuľníka ministerstva vnútra a iných záchranných zložiek.

Ráno bolo chaotické

Obyvatelia Hlohovca zažili v piatok krátko po 9.00 hodine strach. Pokojné ráno im totiž narušili policajné sirény a hukot vrtuľníka. Ľudia sa pýtajú na situáciu v meste po tom, čo nad ich hlavami viackrát preletel vrtuľník. Bežné piatkové ráno sa totiž zmenilo na scénu z akčného filmu. Zvuk vrtuľníka a sirény záchranných zložiek zneli mestom. Kontaktovali sme preto políciu, ktorá nám potvrdila prebiehajúcu akciu. "Vykonávame pátraciu akciu. Skutok, ktorý bol nahlásený nemáme však potvrdený a tak preverujeme, či sa skutok skutočne stal," informovala nás trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. 

Podľa portálu tvnoviny.sk potápači prehľadávajú Váh. Mali by hľadať dieťa, ktoré mal do rieky hodiť neznámy muž. Dvaja chlapci, ktorí sa mali vo štvrtok prechádzať pri rieke, údajne započuli detský krik a čľupnutie. Následne sa mal neznámy muž pri chlapcoch zastaviť a povedať: "Spravil som niečo strašné!"

Viac o téme: PátranieStrach Hlohovec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu